Voita 300€ sponsorirahaa Oulun alueen junioritoimintaan

Olemme olleet mukana Oululaisessa nuorisourheilussa valokuvaajien roolissa jo pidemmän aikaa. Nyt haluamme osaltamme olla mukana hyvän merkeissä ja osallistua jonkun Oulun alueen junioriseuran kausikustannuksiin 300€ suuruisella sponsorirahalla.

Tiedätkö siis seuraa Oulun alueelta jolla olisi sponsorirahalle käyttöä?
Mikäli tiedät, siirry Facebook-sivuillemme ja kommentoi blogijulkaisujaon alle seuran nimi. Näin seura on mukana sponsorirahan arvonnassa.

Jotta julkaisu saavuttaisi mahdollisimman monet joukkueet, olisi mukavaa, että tykkäisitte ja jakaisitte ilmoitusta. Tämä ei kuitenkaan ole arvontaan osallistumisen edellytys.

Sponsoriraha arvotaan blogijulkaisujaon kommenttikenttään jätettyjen Oulun alueen junioriseurojen kesken. Osallistuminen päättyy 31.10.2015 klo 18:00. Voittaja julkaistaan 1.11.2015. Facebook ei ole osallisena arvontaan.

Ps. Tutustuthan myös muihin tarjoamiimme palveluihin. Tarjoamme valokuvauspalvelun lisäksi myös laadukkaiden kylpytynnyreiden vuokrausta. Tutustu kylpytynnyreihimme täältä.

Tästä voit avata Facebook sivumme, josta blokijulkaisujako löytyy.

 
Käytämme sivustollamme Google Analytics-kävijäseurantaa. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja