Harrastekuvaus - MKSBT-04 joukkue ja pelaajakuvat

Kävimme kuvaamassa Oululaisen MKSBT-04 salibandyjoukkueen joukkue- ja pelaajakuvat Raksilan Energia-areenalla.

MKSBT-04 Pelaa kahdella joukkueella Oxdog E-sarjaa ja yhdellä joukkueella Oxdog D-sarjaa. Nykyinen joukkue on kahden joukkueen yhdistelmä viime vuodelta. Tuoreella kokoonpanolla joukkue ei ole ehtinyt osallistua kuin muutamiin harkkapeliturnauksiin. Tästä johtuen ei kuvauksiin haluttu käyttää arvokasta halliaikaa, vaan päätimme toteuttaa kuvaukset oheistreenien aikana Raksilan Energia-areenalla.

Raksilan Energia-areenalla on hyvät puitteet joukkuekuvan ottamiselle ja olemme aikaisemminkin kuvanneet joukkueita ja pelaajia Energia-areenan miljöössä. Liikkuvan studiokalustomme myötä pystymme kasaamaan studion kaltaiset valokuvausolosuhteet lähes paikkaan kuin paikkaan. Energia-areenan käytävillä on hyvin tilaa studiovaloille ja kuvauspisteelle. Näin pääsimme samalla suojaan päällä olevalta vesisateen uhkalta.Kuvaukset menivät jouhevasti ja pelaajat + toimihenkilöt kuvattiin tutulla ammattitaitoisella asenteella.


Tsemppiä MKSBT-04 pelaajille ja toimihenkilöille tulevaan kauteen!

 
Käytämme sivustollamme Google Analytics-kävijäseurantaa. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja